RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Безпечні покупки та стабільні продажі запчастин: що пропонує Avto.pro

новини компаній

З розвитком онлайн-торгівлі затребуваність спеціалізованих магазинів автомобільних товарів стала набагато менше. Все необхідне для ремонту тепер легко замовити прямо з дому. Причин популярності онлайн-покупок запчастин кілька: простота, гнучкість цін, легкість пошуку запчастин. Часто водії віддають перевагу одному цифровому майданчику, який найкраще задовольняє їх запити.

Avto.pro - це популярна цифрова платформа для торгівлі автомобільними товарами. За місяць її відвідують понад 3 млн користувачів. Нова функція безпечної угоди дала можливість купувати і продавати запчастини без фінансових ризиків.

Переваги для пересічних автолюбителів

На Avto.pro покупцям доступний єдиний каталог запчастин, що включає тисячі позицій з оригінальними запчастинами та аналогами від сторонніх виробників. При цьому можна вибрати як нову запчастину, так і вживану. Завдяки продуманій системі пошуку підбір деталей і уточнення їх застосовності не займає багато часу. Це краще походу в магазин по ряду причин:

ви економите час;

простіше порівнювати ціни і вибирати кращі пропозиції;

ви не залежите від компетентності продавця.

З введенням опції безпечної угоди у відвідувачів Avto.pro з'явилася можливість замовляти запчастини без ризиків. З передоплатою, яка дорівнює вартості доставки товару в дві сторони, продавець зобов'язується відправити замовлення в стислі терміни, а залишок суми можна сплатити вже на пошті після огляду. Якщо прийшла не та запчастина або її стан далекий від ідеалу, передоплата повернеться замовнику.

Нові канали продажів

Перспективи онлайн-торгівлі вже оцінили тисячі продавців. На мережевих майданчиках легко знайти нових лояльних покупців. У майбутньому багато з них можуть стати постійними клієнтами продавця автомобільних товарів. Співпраця з Avto.pro вигідна по ряду причин:

Платформа має зручні інструменти для торгівлі;

Її аудиторія добре підготовлена і готова зробити покупку;

Гарантований стабільний ріст продажів.

Почати торгувати на Avto.pro можуть не тільки власники магазинів і складів запчастин, а й підприємці, а також пересічні автолюбителі. Останнім буде легко продати гаражні залишки. Підключивши безпечну угоду, продавцеві підуть назустріч майбутні клієнти: відчуваючи себе більш захищеним, вони охочіше здійснюють покупку. Прибуток виводиться на рахунок LiqPay. Так як гроші на рахунку Avto.pro зберігаються в $, у продавця немає сильної залежності від коливань курсу валют.