RU  UA

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ніяк не заспокоїться через "ПриватБанк": джерело розкрило деталі мстивого плану Коломойського

Скандал з припиненням ліцензії авіакомпанії SkyUp Airlines справа рук відомого українського олігарха Ігоря Коломойського, який таким чином вирішив помститися за націоналізацію "ПриватБанку".

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

Співрозмовник видання нагадав, що в 2012 році збанкрутувала авіакомпанія "Аеросвіт", яка тоді належала Коломойському. Нібито, на авіакомпанію "поклав око" хтось з оточення колишнього президента України Віктора Януковича (за деякими даними, його син Олександр - "Апостроф"). За словами джерела, сьогодні відбувається щось схоже, при цьому мета Ігоря Коломойського не тільки і не стільки ринок авіаперевезень, скільки "ПриватБанк", який, як вважає олігарх, було відібрано у нього незаконно.

"Не віддасте гроші (за "ПриватБанк") - я вам влаштую історію крутіше, ніж з "Аеросвітом". Ми зараз зупинимо МАУ, а вам замістити її на ринку реально нічим", - пояснило логіку таких дій джерело.

За його словами, не секрет, що останнім часом у МАУ серйозні фінансові проблеми, і вирішити їх можна, зокрема, шляхом усунення конкурентів, нехай і не найбільших. Але це - програма-мінімум. Програма-максимум - "вирішення питань з ПриватБанком".

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Атака на SkyUp: велика гра з небезпечним сценарієм для України.