RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

"ПриватБанк" запустив нову послугу: тепер зняти гроші можна не тільки в банкоматі

ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс "Гроші на касі", який дозволяє отримати готівку при оплаті покупок банківською картою на касах супермаркетів і інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати.

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Скористатися послугою можуть власники будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) різних платіжних систем.

Для того щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки на одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Підтвердження такої операції на касі супроводжується введенням PIN-коду банківської картки користувача.

"Купівля з видачею готівки - це сервіс, яким охоче користуються жителі більшості європейських країн, а тепер і українці. Якщо ви розраховуєтесь в торговій мережі карткою, в разі необхідності отримати готівку можна прямо на касі, а не шукати банкомат і стояти в чергах", - пояснив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов.

На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 65 тисяч українських торгових точок, підключених до сервісу "Гроші на касі". Надалі новий сервіс буде охоплювати ширшу партнерську мережу.

Як повідомляв "Апостроф", 4 червня клієнти "ПриватБанку" помітили збій в системі роботи програми для телефону "Приват24".