RU  UA

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

ПриватБанк блокує українцям відкриття інтернет-карток: що відбувається

У ПриватБанку можна за кілька хвилин відкрити інтернет-картку, проте це можна зробити не більше десяти разів за все життя - у разі перевищення ліміту клієнт назавжди втрачає можливість користування цією послугою.

Про це повідомляє Мінфін.

Так, до служби підтримки банку звернувся клієнт, який розповів свою історію та поскаржився на неможливість відкрити інтернет-карту ПриватБанку.

"Історія була така, висіли в мене в приват24 штук 5 цих інтернет карт. Одного разу мені набрид довгий список із карток і я їх закрив — виключно в естетичних цілях, все рівно думаю зможу відкрити в будь-який момент. Не вгадав, не зможу. Тому що обмеження інтернет карток в 10шт внутрішнє для приватбанку й вони його не вказують ні безпосередньо при відкритті, ні в заяві приєднання, ні в умовах та правилах надання послуг", - написав обурений клієнт.

На що працівники, ПриватБанку йому пояснили, що, згідно пункту 2.1.7.4.2 "Умов та Правил надання банківських послуг", що розміщені на сайті банку зазначено: "Банк має право встановлювати обмеження щодо кількості випущених карток одному Клієнту".

Тож, якщо у клієнта раніше було оформлено 5 інтернет-карток і вони були закриті, то залишається можливість відкрити ще 5. Окрім того, альтернативою може бути віртуальна (digital) картка, яку також можна оформити через Приват24.

Окрім цього, зазначається, що в оновленому Приват24 є можливість сортувати і приховувати картки, що допоможе зручніше ними розпоряджатись не закриваючи при цьому картку.

Раніше ми писали, що ПриватБанк обмежити витрати на картки клієнтів.