RU  UA

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Валютний ринок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 червня

29 червня

28 червня

27 червня

Всі новини

Продавати чи купувати валюту? Що кажуть експерти

Думки експертів з приводу того, що робити з валютою, різняться, однак сходяться на такому - без нагальної потреби не варто здійснювати операції із готівковою валютою.

Про це вони розповіли у щотижневому випуску нового проекту сайту Realist.online.

Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко вважає, що інвестувати у долар зараз - ризиковано, оскільки в короткостроковій перспективі він значно не подорожчає.

Водночас керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин прогнозує, що долар навряд чи здешевшає, тому і, хто сподіваються на цьому заробити через 1,5-2 роки, можуть купити валюту по 32,5-33 грн/долар.

"Про величину заробітку за рахунок зростання курсу говорити складно. Але ясно одне: ті, хто вкладеться зараз у валюту, у довгостроковій перспективі як мінімум не втратять", - стверджує Шевчишин.

Щодо операцій із готівковою валютою, то член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзін не радить здійснювати операції з нею без термінової потреби, особливо, коли мова йде про її купівлю.

Раніше "Апостроф" писав, як безпечно купити валюту в Україні. Українці зараз мають змогу отримати послугу з конвертування готівкової гривні в долари.