RU  UA

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Транспорт та зв'язок

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Коли по мосту Путіна почнеться залізничне сполучення: окупанти назвали нові терміни

Рух по залізничній частині Керченського мосту орієнтовно відкриється 9-10 грудня, продаж квитків запланована з жовтня, за 45 діб до відкриття руху.

Про це повідомив в.о. гендиректор ФГУП "Кримська залізниця" (КЖД) Василь Назарян у відповіді на інформаційний запит ТАСС.

У КЖД відзначили, що перші два потяги будуть відправлені у напрямку Севастополь-Санкт-Петербург і Сімферополь-Москва. Перед початком курортного сезону в квітні-травні 2020 року планується запуск 11 поїздів.

Пасажирські потяги їздитимуть до Сімферополя, Севастополь, Євпаторію, Феодосію з Краснодара, Мурманська, Єкатеринбурга та інших міст РФ. Середній час перебування в дорозі поїзда Москва-Сімферополь складе 35 годин. Відзначається також, що запуск швидкісних потягів з материкової частини Росії до Криму не планується.

Раніше повідомлялося, що залізничне сполучення по Керченській мосту хочуть протестувати в кінці літа. Будівництво залізничної частини Керченського моста і підходу з боку Керчі має завершитися до грудня 2019 року. Замовником проекту виступив Росжелдор, підрядником - Стройгазмонтаж Аркадія Ротенберга, який будує весь міст.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", Примусові путівки: мережі насмішила фото транспорту для туристів в Криму.