RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Кияни попередили про звуки вибухів 17 січня: коли і де чекати

У вівторок, 17 січня, на північній околиці Києва сапери будуть займатися ліквідацією вибухонебезпечних предметів, унаслідок чого місцеві мешкати чутимуть звуки вибухів.

Про це повідомили у КМВА (Київська міська військова адміністрація) в офіційному Telegram-каналі.

Сьогодні з 10:30 до 12:30 на території Вишгородського району Київської області, що розташований на північ від столиці, сапери знищуватимуть вибухонебезпечні предмети, тому мешканці деяких громад регіону та, зокрема, Києва можуть чути звуки вибухів.

Читайте також: Нагадують бойовиків: у США порівняли дії Росії в Україні з тактикою ІДІЛ

"Сьогодні, 17 січня, з 10:30 до 12:30 на території Вишгородського району знищуватимуть ВНП", - написали на каналі військової адміністрації.

У КМВА закликають зберігати спокій та на випадок оголошення повітряної тривоги негайно переходити до укриттів. Також за можливості попередьте своїх знайомих, сусідів і рідних про причини звуків вибухів, які вони можуть чути, щоб уникнути зайвої паніки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні з'явилася інтерактивна мапа вибухонебезпечних територій. Виділені ділянки забруднені вибухонебезпечними предметами після бойових дій, обстрілів.

Також "Апостроф" писав, що на Київщині біля кордону з Білоруссю чоловік підірвався на міні, залишеній російськими окупантами під час тимчасової окупації населеного пункту.