RU  UA

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

"Чекаємо додому героїв Маріуполя": у Києві пройшла акція пам'яті захисників Азовсталі, фото

У суботу, 20 травня, у столиці відбулася хода "Чекаємо додому героїв Маріуполя" до річниці виходу українських військових із "Азовсталі". Учасники акції нагадали про героїв, які все ще перебувають у полоні в окупантів.

Про це повідомляє "Радіо свобода".

Читайте також: В Україну з полону повернулися 45 захисників "Азовсталі": деталі обміну

Повідомляється, що марш був організований патронатною службою "Азова". У ньому переважно брали участь матері та дружини полонених, а також полеглих під час оборони цього міста. Хода тривала від парку Шевченка до Майдану Незалежності.

Крім того, в Асоціації сімей захисників "Азовсталі" поділилися відеороликом про 86 днів опору та рік полону наших героїв.

"Ці кадри – про відчай та надію одночасно. Цілий рік матері, сестри, дружини та кохані бійців з "Азова" не знають нічого про своїх рідних. Єдине, що додає сил та енергії, – це спогади з минулого та речі, що нагадують про дорогу серцю людину. Попри велику тугу на серці, віра цих жінок у якнайшвидше отримання їхньої щасливої звістки залишається незгасною" , - підписали відео на сторінці Асоціації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у київському кафе відвідувачів пригощають за столами з написами "Азовсталь". Після цього спалахнув гучний скандал.

Вас також може зацікавити:

"Росія забрала у мене все – цим усім був мій Андрій": захисниця "Азовсталі" дала перше інтерв'ю після полону. Відео

Росія влаштувала масштабне пограбування Маріуполя: спливли скандальні подробиці

Зупинили штурм "Азовсталі": розкрито деталі таємних переговорів Москви та Києва