RU  UA

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Києві просів ґрунт поблизу метро: влада озвучила деталі

Ситуація з просіданням ґрунту поблизу станції метро "Деміївська" трапилася до закриття шести станцій "синьої" гілки. За нею відразу був встановлений посилений постійний нагляд та контроль.

Про це повідомляє пресслужба КМДА з посиланням на інформацію КП "Київський метрополітен".

Читайте також: Вода по підошву і вище: метро Києва затопило, відео

"Просідання ґрунту поблизу станції метро "Деміївська" у Києві відбулося ще до закриття шести станцій "синьої" гілки. Загалом з початку спостереження за ситуацією критичних змін фахівці не зафіксували. У комунальному підприємстві зазначили, що днями поряд з місцем просідання ґрунту енергопостачальна компанія також прокладала кабельні мережі із застосуванням відповідної будівельної техніки”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відразу після зупинки руху поїздів на "синій" гілці підземки, для зменшення навантаження на споруди метрополітену та локалізації місця просідання, тимчасово обмежили рух однією смугою автомобільного з'їзду.

"Звертаємо увагу, що наразі стан тунелю між станціями метро "Деміївська"-"Либідська" стабілізований і повністю контрольований. Профільні фахівці проводять роботи з облаштування підсилюючих конструкцій і локалізації теч. Поява нових деформацій і тріщин не спостерігається", - додали в пресслужбі.

Раніше "Апостроф" публікував меми і фотожаби на аварію в київському метро.

  • Вас також може зацікавити:

Як працюватиме човниковий рух потягів на закритих станціях метро: названо ймовірні сценарії

Могло статися непередбачуване: у метро Києва виявили нову тріщину

Метро працюватиме: в Києві придумали, як врятувати місто від колапсу