RU  UA

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

У Києві подорожчає проїзд в маршрутках: якою буде ціна

У четвер, 13 травня, колективи КП "Київський метрополітен" і КП "Київпастранс" заявили про необхідність збільшення ціни на проїзд до 21 грн. Насправді кияни будуть платити набагато менше.

Про це заявив "Апострофу" директор Громадської спілки "Асоціація перевізників Києва та Київської області" Ігор Мойсеєнко.

Мойсеєнко зазначив, що від подорожчання проїзду в комунальному транспорті виграють приватні перевізники. Однак і в маршрутних таксі очікується перегляд ціни.

"На карантині пасажиропотік був слабенький, люди в основному роз'їхалися по регіонах. Зараз вивчаємо пасажиропотік, підраховуємо збитки. Виходячи з цього, будемо приймати рішення про підвищення вартості проїзду", - сказав Мойсеєнко.

Також він заявив, що вартість проїзду в маршрутках не перевищить 10 грн. Рішення про перегляд цін обговорять наступного тижня.

Нагадаємо, транспортний експерт Дмитро Беспалов також упевнений, що мешканцям столиці не доведеться платити за проїзд 20 грн. У зв'язку з ситуацією він згадав історію про "проси 25, щоб дали 15".