RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Інфраструктура

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Київ стоїть у величезних пробках - головні причини та карта заторів

У вівторок , 23 листопада, у Києві утруднений рух транспорту, особливо на правому березі. Серед причин щільного трафіку – ремонтні роботи, ДТП, а також "герої паркування".

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

На лівому березі Києва рух відносно вільний. Важко проїхати лише проспектом Визволителів, поблизу станції метро "Дарниця".

Правий берег

На правому березі водії стоять у пробках лише ближче до центру. Так, затори утворилися на вул. Вадима Гетьмана, поблизу Севастопольської площі та на Оболоні. Невеликі затори спостерігаються на Голосіївському проспекті.

Центр

Центр Києва майже повністю зупинився у пробках. Великий затор утворився на Набережно-Рибальській. Важко проїхати поблизу Бессарабської площі та проспектом В'ячеслава Чорновола. Дрібні затори утворилися у невеликих кварталах.

У "Київпастрансі" повідомили "Сегодня", що збої в роботі громадського транспорту Києва відбуваються через щільний трафік містом. Зокрема, в столиці багато заторів і скупчення легковиків, а також достатньо місць, де зараз триває ремонт доріг, наприклад вони проводяться на основних магістралях міста.

Крім того, одне невелике ДТП здатне зупинити рух авто на півгодини і більше, а такі аварії в столиці відбуваються досить часто. Рух авто також гальмують неправильно припарковані авто.

"Через це відбуваються технічні збої у роботі громадського транспорту" , – повідомили в "Київпастранс".

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли у Києві зменшиться кількість авто у пробках.