RU  UA

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Київ скували 9-бальні пробки вранці 6 грудня: карта

Станом на ранок понеділка, 6 грудня, на вулицях Києва утворилися 9-бальні пробки.

Лівий берег

Утруднений проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, Північному мості, бульварі Перова, а також між станціями метро "Лісова", "Лівобережна". Важко проїхати проспектом Соборності (ринок "Березняки"), вул. Петра Радзіна та по проспекту Миколи Бажана, біля станцій метро "Осокорки", "Позняки", "Славутич" та "Бориспільська".

Правий берег

Традиційно затори утворилися на Кільцевій дорозі та Софіївській Борщагівці. Важко проїхати вул. Вадима Гетьмана, проспекту Леся Курбаса, проспекту Лобановського (Севастопольська площа). Утруднений рух на Оболоні (проспект Бандери, вул. Вишгородська, проспект Героїв Сталінграда, Мінський проспект, станції метро "Сирець" та "Дорогожичі"). Невеликі затори утворилися на Голосіївському проспекті. Водії стоять у довгій пробці від станції метро "Житомирська" до "Берестейської".

Центр

Авто стоять у тягучках на Набережному шосе, Набережно-Хрещатикою, утруднений рух транспорту на проспекті Перемоги та вул. Жилянська. Важко проїхати метро "Печерська", а також Бессарабську площу та Петрівську алею. Невеликі затори спостерігають бульварі Дружби народів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.