RU  UA

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

У Києві з лютого затримано понад 400 членів ДРГ: що зараз відбувається у столиці

З початку російської агресії правоохоронцями на території столиці, де нещодавно ухвалили жорстке рішення щодо роботи ресторанів та барів під час війни, було затримано більше чотирьох сотень членів диверсійно-розвідувальних груп ворога.

Про це у розмові з АрміяInform розповів керівник Київської міської військової адміністрації генерал-майор Микола Жирнов.

За його словами, наразі у столиці майже нічого не нагадує про війну. Але спокійна ситуація у місті є щоденною кропіткою роботою військових, правоохоронців, працівників критичної інфраструктури, які цілодобово працюють заради безпеки громадян та їхнього комфортного проживання.

Микола Жирнов наголосив, що у Києві немає терактів − це заслуга людей, які запобігають цьому. На початку широкомасштабної агресії в Києві диверсантів було багато, нагадав голова КМВЦА, але завдяки зусиллям сил оборони їх було вчасно ліквідовано.

Через профілактичні дії правоохоронців з початку російської агресії на території Києва було затримано 408 осіб-членів ДРГ, - повідомив він. "Однак усім потрібно бути пильними, адже ми розуміємо, що якась їх кількість залишається, не проявляючи активності", - попередив Микола Жирнов.

Нагадаємо, як інформував "Апостроф", з 1 вересня у Києві ввели нову пропускну систему - це пов'язано з порушенням порядку пересування під час дії комендантської години.