RU  UA

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Краще піти до Бахмута, ніж зайти на пару": у КНЛУ розгорівся новий скандал

У Київському національному лінгвістичному університеті відбувся скандал через булінг, який практикує один із викладачів.

Подробиці інциденту оприлюднили у спільноті "Батьки SOS".

Своє відеозвернення опублікувала жінка, чия дитина зазнала булінгу в КНЛУ. За її словами, через постійні знущання та приниження студент потрапив до лікарні з інсультом.

Читайте також: "Росія війну не починала, а на Донбасі є природний відбір": у Києві викрили вчительку, яка била та обзивала учнів. Аудіо

Жінка зазначила, що інцидент стався під час складання заліку з дисципліни "Українська література", який приймала професорка Тетяна Мейзерська.

"Втратив свідомість, дитина втратила дар мови. І все це відбувається в наш час... У деяких (викладачів - ред.) вистачає нахабної дурості, вистачає жорстокості робити це. Я не замовчуватиму прізвища, не мовчатиму про роботу німецького факультету КНЛУ. Як дітям жити зі зламаними життями, розуміючи, що дорослий світ - суцільна несправедливість? Я звертаюся до кожної матері та батька дітей, яких я знаю, які між собою в діалозі кажуть, що краще піти в Бахмут чи вийти з вікна 11 поверху, ніж зайти на пару фонетики. Якщо наше суспільство вважатиме це нормальними речами - я стоятиму до кінця з кожною дитиною" , - наголосила жінка.

За її словами, журналісти хотіли поспілкуватися з постраждалою дитиною, але стан її здоров'я не дозволив провести інтерв'ю.

Раніше ми писали, що співзасновник Tabasco вляпався у мовний скандал і викликав хвилю гніву.

Вас може зацікавити:

"Залишайте російську в окопах": Ніцою спровокувала скандал, розкритикувавши пораненого бійця за мову

"Ми втомилися від війни": у Полтаві підлітки влипли у скандал через відпочинок під російську попсу

"Я народжена в Радянському Союзі": в Україні продавщиця поплатилася за російську мову