RU  UA

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Росія війну не починала, а на Донбасі природній відбір": в Києві викрили вчительку, яка била і обзивала учнів. Аудіо

У Києві розразився скандал зі вчителькою молодших класів, яка займається булінгом по відношенню до своїх учнів та б'є їх. Також вона розповідає дітям, що Росія нібито не починала цю війну, "то все Америка".

Про це розповіла матір одного з учнів з класу даної вчительки, додавши аудіозапис з її вигуками.

Читайте також: В Дніпрі вчителька влаштувала булінг школярці після прохання мами викладати українською мовою: деталі скандалу

"Мій син навчається у 3 класі школи 216 м. Києва. Їх вчитель Болдирєва Наталя Петрівна займається булінгом по відношенню до дітей, ображає, обзиває, принижує. Одного разу навіть вдарила мого сина, але він боявся мені це сказати. Це вилізло через деякий час, ми пішли до завуча, але вона нам не повірила і "виписала догану" вчителю. Більше не б’є, але булінг всіх дітей продовжується", - зазначила вона.

За словами мами школяра, було написано заяву від інших батьків учнів з класу цієї вчительки, але керівництво школи наголошувало, що її не можуть звільнити за вислугою років - Болдирєва працює ще з відкриття школи.

"Також вчитель каже, що Росія не погана і війну не починала, то все Америка. Що всі, хто йде на війну - непотріб і смерть там - це природній відбір", - додала стурбована матір.

Згодом вона написала, що з'явився наказ на звільнення вчительки від ювенальної поліції.

"На жаль, до СБУ не можемо звернутися, бо доказів не маємо, лише слова дітей", - уточнила жінка.

Нагадаємо, в Ірпені Київської області розгорівся мовний скандал у стінах Державного податкового університету. Викладачка Любов Воробйова викладає російською мовою і іспит з філософії зібралась приймати виключно мовою країни-агресора.

  • Вас також може зацікавити:

У Буковелі неадекват накинувся на військового медика: відео та усі деталі скандалу

Скільки в Україні залишилося "ватників" після 24 лютого: соціолог назвав цифру

"Я народжена в Радянському Союзі": в Україні продавщиця поплатилася за російську мову у магазині