RU  UA

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

У Києві хлопець після знайомства увірвався в квартиру і пограбував нового приятеля: фото

В Святошинському районі Києва затримали хлопця, який познайомився з киянином, а потім через декілька годин увірвався до його помешкання, побив та пограбував. Його затримали по гарячих слідах.

Про це повідмоляє пресслужба поліції міста.

Днями поліцейські отримали виклик про грабування на вулиці Академіка Корольова. Заявник повідомив, що чоловік, з яким він познайомився декількома годинами раніше, увірвався до його помешкання, побив його та відібрав два мобільні телефони. Поліцейські, які прибули на виклик, не гаючи часу, почали обстежувати прилеглу територію.

Неподалік будинку патрульні побачили й затримали чоловіка схожого за описом. Заявник впізнав у ньому свого нападника. Під час поверхневої перевірки у громадянина виявили один з телефонів заявника.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Святошинського управління поліції для з'ясування всіх обставин і надання кваліфікації діям затриманого.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві на Осокорках група неповнолітніх ромів нав'язливо пропонує послуги з миття машин і, користуючись необачністю водіїв, можуть вкрасти що-небудь з салону.