RU  UA

Я одна – їх двоє, свідків нема: пенсіонерка розповіла, як охорона ТЦ довела її до інфаркту

Днями в одному із київських торгових центрів трапився скандальний інцидент. Охоронці запідозрили літню жінку з кардіостимулятором у крадіжці. У результаті вони не стали розбиратися більш мирним шляхом й одразу почали поводитися дуже грубо. В результаті пережитий стрес довів її до інфарктного стану.

67-річна пенсіонерка Ніна Жмайло розповіла в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV про те, як це було, і що вона пережила.

"Я ходила по "Епіцентру", шукала те, заради чого туди прийшла. Зробила деякі покупки, через касу розплатилася, зайшла в кафе на території магазину випити чаю, одяглася і почала виходити з кафе, і тут до мене підбігають два охоронці, хапають з двох сторін за руки, зі словами "Ви не оплатили товар" починають мене тягнути. Я їм кажу "Стійте, давайте я вам все поясню", вони мене не слухають і тягнуть", - розповіла постраждала.

Жінка попросила дати їй спокій, оскільки у неї хвора спина і хворе серце і готова була йти сама, проте охоронці не послухалися. Жінці затиснули руки і ледь не бігом відвели до приміщення охорони. Ніні Володимирівні погрожували викликом поліції, на що вона відповіла, що це не проблема, нехай викликають.

Охоронці звинуватили жінку з кардіостимулятором у спробі втечі.

"Я себе погано контролювала, потім на мене елементарно накотився жах. Я одна - їх двоє, свідків нема. Що мені робити? Я була впевнена, що вони можуть мені щось підкинути в пакет, якийсь непроштрихований дріб'язок. А коли приїде поліція - через п'ять хвилин чи 50, я ж не знаю...", - продовжила вона.

"У мене починається паніка, тиск піднявся - в голові вже стукає, серце б'ється по повній. Я думала - зараз зі мною або інсульт буде, або інфаркт. Мене розіб'є і мене нишком винесуть (з торгового центру. - Ред.), покладуть під парканом і скажуть "бомжиха" не дійшла до зупинки з базару", - підсумувала пенсіонерка.

Раніше ми повідомляли про те, як деякий час тому в Києві неадекватний охоронець напав на жінку з собакою.