RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зробили крайнім: у Києві водій спіймав копів на порушенні та нарвався на штраф, відео

У Києві співробітники патрульної поліції порушили правила дорожнього руху, але виписали штраф водієві, який "спіймав" їх на цьому.

Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Інцидент трапився 15 грудня на бульварі Дружби Народів: поліцейський автомобіль рухався з вимкненими проблисковими маячками, тим самим порушивши правил дорожнього руху без необхідності.

Водій зробив зауваження поліцейському, за що отримав від нього штраф - спочатку його звинуватили у використанні мобільного телефону за кермом, на який він знімав те, що відбувається. Потім йому нагадали про ремені безпеки, на що водій заявив, що відстебнувся під час зупинки автомобіля.

Але копи на цьому не зупинилися – вони звинуватили водія у тому, що він рухався у стані алкогольного сп'яніння. Під час перевірки на "Драгер" виявилося, що водій був тверезий.

"До нарколога везти не стали, але виписали штраф за використання телефону. А в цей час на очах у поліції інший автомобіль чинив реальне порушення - проїхався тротуаром, перетнув суцільну лінію розмітки. Поліція на це уваги не звернула", - наголошується в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що у Чернівцях патрульні зупинили водія, у якого виявили рекорд за кількістю алкоголю в крові - 5 проміле.

Також "Апостроф" повідомляв про потрійне ДТП у Дніпровському районі Києва - "Драгер" показав наявність у крові винуватця 1,94 проміле.