RU  UA

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Кількість жертв катастрофи у Броварах збільшилась: що наразі відомо

Кількість жертв внаслідок падіння гелікоптера на дитячий садок у Броварах зростає – їх кількість збільшилася до 18 людей, серед яких троє дітей. Також поранено 29 людей, серед яких 15 дітей.

Про це повідомив Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Telegram-каналі.

За його словами, потерпілим надається необхідна допомога, на місці працюють всі оперативні служби.

Водночас голова Національної поліції України Ігор Клименко наголосив, що серед загиблих - 9 осіб, які перебували на борту гвинтокрила. Екіпаж складався, у тому числі й з керівництва МВС, а саме: голови МВС Дениса Монастирського, його першого замісника Євгенія Єніна та держсекретаря МВС Юрія Лубковича.

В ДСНС назвали іншу кількість загиблих. Рятівники повідомили, що станом на 11 годину загинуло 15 людей, з них 3 дитини. Травмовано 25 осіб (з них 15 дорослих та 10 дітей), яких госпіталізовано до лікарень. Пізніше з'явилася інформація від ДСНС, що кількість загиблих збільшилася до 16. 30 осіб (з них 12 дітей) було госпіталізовано.

Станом на 14:00 ДСНС повідомила, що у Броварах загинули вже 4 дитини. Таким чином всього внаслідок падіння вертольота загинули 17 осіб. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень.

Речниця Нацполіції Мар'яна Рева також заявила в ефірі Апостроф TV, що кількість загиблих - 17. З них троє - діти.

Читайте також: Авіакатастрофа у Броварах: усі подробиці про загиблих керівників МВС

За словами речника Повітряних сил Юрія Ігната про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано – на розслідування обставин може знадобитися щонайменше кілька тижнів.

"Комісія буде розслідувати причини. Це не буде 1-2 дні, тому що дослідження авіакатастрофи займає певний час. Думаю, буде створена державна комісія, до якої увійдуть різні авіаційні фахівці. Вони дослідять причини того, що відбулося, та які фактори впливали на те, що вертоліт впав", — сказав представник Повітряних сил.

Раніше ми писали, що розповіли очевидці про останні хвилини перед падінням гелікоптера.