RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві поліція затримала горе-водія: у нього штрафів на 72 тисячі, фото

У Подільському районі Києва водій автомобіля Audi A4 у стані сп'яніння протаранив стовп й це стало третім випадком, коли він сів за кермо нетверезим.

Про це інформує патрульна поліція Києва.

Увечері 30 січня 22-річний керманич Audi в'їхав у стовп в Подільському районі, пояснюючи патрульним, які прибули на місце ДТП, що не впорався з керуванням.

Читайте також: Українці тимчасово не отримують штрафи з камер автофіксації порушень правил дорожнього руху у "Дії": що відбувається

Охоронці порядку помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп'яніння, а прилад Драгер показав результат 1,16 проміле.

Поліцейські дізналися, що водій вже двічі за останній рік притягався до адміністративної відповідальності за водіння у нетверезому стані, а також був позбавлений права керування.

Інспектори склали на винуватця протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом) КУпАП.

Загалом, як стало відомо, водію виписали штрафів на 72 тисячі грн.

Нагадаємо, що в Україні хочуть зробити обов'язковою сезонну зміну шин: на літній гумі планують заборонити їздити з 1 листопада до 31 березня, порушників каратимуть штрафом. Окрім того, штрафи загрожують й за несправні габаритні вогні.