RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Єрмак і Столар уклали "олігархічний союз для чергового дерибану Києва" - Черненко

Нардеп від ОПЗЖ, скандальний київський забудовник Вадим Столар часто відвідує Офіс президента, де неофіційно зустрічається з Андрієм Єрмаком.

Про це в Facebook повідомив журналіст, екс-нардеп Олександр Черненко.

Черненко звернув увагу на те, що прізвище Столара майже не звучить в числі ймовірних кандидатів в "реєстр олігархів", хоча він підпадає під усі критерії відповідного законопроекту.

"А все чому? А тому, що в разі визнання Столара олігархом керівнику президентського офісу Єрмаку доведеться повідомляти громадськості про всі зустрічі з ним. Тому як неодноразово доводилося чути, що Столар сьогодні частий гість в ОПУ", - написав Черненко.

За його даними, предмет спілкування Столара і Єрмака - мер Києва Віталій Кличко і відновлення політичного і бізнесового впливу Столара на столицю.

"Кажуть, що Столар швидко "перевзувся в повітрі" і вже пропонує Єрмаку свої послуги по дискредитації міського голови. І чи не щоденні мітинги під КМДА, чорна піар-кампанія в медіа - як раз і є результатом цих домовленостей. Якщо дана кампанія завершиться успіхом і Кличко вдасться послабити, Столару обіцяно повернення до звичних схем і скандальної забудови в столиці (чого тільки варта скандальна "Еліта-центр"). Тільки тепер вже під "дахом" Єрмака, який збирається керувати столицею в ручному режимі через нового маріонеткового главу КМДА", - вважає Черненко.

Він додав, що поки громадськість "ламає списи" щодо закону про олігархів, а Зеленський записує "грізні відосики", у нього під носом вимальовується "олігархічний союз Столар-Єрмак для чергового дерибану Києва".