RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Депутат Київоблради Колтунов підозрює у політичному переслідуванні нардепа Дубінського

Депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов заявив про підозру у політичному переслідуванні з боку нардепа Олександра Дубінського.

Свою позицію депутат облради висловив для UWN.

За інформацією депутата облради, водій Дубінського Олександр Тимощук регулярно телефонує виборцям Колтунова з вимогою надати будь-який компромат на нього. Прибічник Дубінського представляється працівником апарату Київської облради та прибігає до погроз, шантажу та маніпуляцій.

В свою чергу Колтунов вимагає здійснити перевірку щодо того, як до Тимощука потрапила конфіденційна інформація громадян України.

За інформацією Колтунова, нардеп Дубінський, попри санкції, по сьогодні керує значною частиною депутатської фракції Київської облради, серед яких, на його думку є депутати, що отримують зарплату в конвертах. Серед них він назвав Марію Кісельову, Станіслава Семергея, Дениса Січевого та Володимира Тимофійчука.

Ігор Колтунов заявив, що отримував погрози на свою адресу від Дубінського, "який назвав себе одним з трьох кураторів Київської області".

"В особистій розмові Олександр погрожував мені. А саме, пояснював, що й досі керує облланкою партії і може через третіх осіб ініціювати позбавлення мене мандата. Пояснював, що він один з трьох, хто керує Київською областю", - зазначає Колтунов.