RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Зірки обіцяють успіх трьом знакам Зодіаку: у 2022 році у них почнеться світла смуга в житті

Новий рік - це час, коли все можна почати з чистого аркуша. Це може вдатися кожній людині, готовій прикласти зусилля для покращення свого життя. Однак є 3 знаки Зодіаку, котрим у цьому допоможе символ 2022 року - Тигр.

Про це розповідають астрологи.

Риби

Представники цього знаку першими відчують позитивні зміни в 2022 році, адже їм допоможе Юпітер. Фінансові справи покращаться, а інвестиції виправдають себе. Так само щаститиме Рибам і в особистому житті: у сім'ї пануватиме злагода та гармонія.

Астрологи передбачають, що Риби можуть переїхати в інше помешкання або навіть місто. Вдалою, іморівно, виявиться неочікувана подорож, про яку раніше представники знаку й не мріяли.

Фото: pixabay.com

Овни

Овнам прийде успіх ближче до літа. Астрологи рекомендують зараз залишатися у спокої та берегти енергію, адже майбутнє для них підготувало багато активних подій. Їм варто готуватися до реалізації планів. Це може бути довгоочікуване поповнення у сім'ї, кар'єрний зріст чи знаходження справи "для душі". Також у літній період Овни забудуть, що таке давні сварки та негаразди.

Фото: pixabay.com

Козеріг

Наступними, хто йтиме білою смугою, будуть Козероги. В осінній період вони зможуть почати змінювати своє життя до невпізнаваності. З'являться нові люди, що наштовхнуть на правильні рішення, а потім стануть вірними друзями чи діловими партнерами. Астрологи запевняють, що фінансових труднощів 2022 рік Козерогам не принесе, однак радять робити заощадження для "подушки безпеки".

Раніше "Апостроф" писав про п'ять знаків Зодіаку, яким характер заважає бути щасливими в особистому житті.