RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ця усмішка незабутня: королева-консорт Каміла вшанувала пам'ять покійної Єлизавети ІІ у прощальній промові

Королева-консорт Каміла повинна віддати належне Єлизаветі ІІ по телебаченню, похваливши її за те, що вона протягом багатьох років виконувала свою власну роль, перебуваючи у "важкому становищі" "самотньої жінки" у світі, де домінують чоловіки.

Про це повідомляє Тheguardian.

Посвята королеви-консорту Камілли своїй свекрусі транслюватиметься незадовго до національної хвилини мовчання о 20:00.

Камілла скаже: "Вона завжди була частиною нашого життя. Мені зараз 75, і я не можу згадати нікого, крім королеви, там. Мабуть, їй було так важко бути самотньою жінкою. Не було жінок-прем'єр-міністрів чи президентів. Вона була єдиною, тому я думаю, що вона виконувала свою власну роль".

Згадуючи Єлизавету, Камілла додасть: "У неї такі чудові блакитні очі, що коли вона посміхалася, вони освічують її обличчя. Я завжди пам'ятатиму її посмішку. Ця посмішка незабутня".

Нагадаємо, дочки принца Ендрю та Сари Фергюсон зворушливо згадали про покійну бабусю. "Ми не змогли багато висловити словами, тому що Ви нас усіх покинули. Ми, як і багато хто, думали, що ти залишишся тут назавжди. І ми всі страшенно сумуємо за тобою", - написали вони, додавши стару фотографію з Єлизаветою ІІ.