RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Інцидент з Парасюком в Раді: побитий нардеп розповів нові подробиці

Народний депутат Володимир Парасюк прокоментував конфлікт, який стався сьогодні на засіданні Верховної Ради України між ним та депутатом "Опозиційного блоку" Дмитром Колєсніковим.

Про це Парасюк розповів 112.

Парасюк повідомив, що насправді збурило його під час виступу народного депутата Колеснікова. Він заявив, що той "принизив його честь та гідність".

"Я вступив в такий процес, який називається протистоянням, тому що мені, як людині, яка була в Кривому Розі, якщо подивитися усі виступи, то цей депутат, якщо його можна назвати депутатом, став розповідати, що там у Кривому Розі організовувалися "народні варти" з місцевих бандитів. У Кривому Розі були мої батьки, були майданівці, були друзі, з якими я воював, і цей чоловік обізвав їх бандитами. Честь і гідність свою я нікому не дозволю принижувати", — зазначив він.

За словами Парасюка, наслідком такого протистояння стала лише подряпина. "Просто подряпина. Подряпали в сутичці. Її не дуже добре видно, вона незначна", — сказав він.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді відбулася сутичка між народними депутатами Володимиром Парасюком і Дмитром Колєсніковим ("Опозиційної блок"). Колесніков зажадав переобрання мера Львова Андрія Садового. Парасюк, будучи мажоритарних народним депутатом від львівського регіону, обурився втручанням у справи його округу і спробував силою перервати виступ опонента.

Як повідомляв "Апостроф", прихильники режиму президента РФ Володимира Путіна з захопленням відреагували на сьогоднішню бійку у Верховній Раді України між народним депутатом Володимиром Парасюком і його колегою з "Опозиційного блоку".