RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Легендарний АТОшник розповів, як кримчани полюблять Бандеру

Боєць АТО Василь Коряк з позивним "Танцор", більш відомий як "Дансер", розповів, що потрібно зробити Україні, щоб жителі Криму стали розвішувати портрети Степана Бандери по домівках.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Потрібно зробити їм усім пенсії на 10 гривень більше, ніж у них були при Росії, і через півроку вони будуть говорити "Слава Україні" і портрети Бандери розвішувати по своїх домівках", - сказав Коряк.

При цьому відомий АТОшник зазначив, що не вважає жителів Криму, які з радістю прийняли російську владу на півострові, зрадниками. Коряк заявив, що вважає таких людей дурнями і що вони йому неприємні. За словами колишнього бійця АТО, він більше ніколи не повезе свою сім'ю відпочивати в Крим, як робив до анексії півострова, навіть якщо він повернеться до складу України.

Нагадаємо, як писав "Апостроф", раніше користувачі інтернету активно обговорювали дзвінок Дансеру, який перебував на фронті, від президента України Петра Порошенка.

Повне інтерв'ю з колишнім учасником АТО, а тепер співробітником Національної поліції України Василем Коряком, читайте на "Апострофі".