RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

РосЗМІ розповіли про зустріч Путіна з Медведчуком в окупованому Криму

Президент РФ Володимир Путін в ході своєї поїздки до окупованого Криму зустрічався зі своїм кумом, лідером руху "Український вибір" Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє "РБК" з посиланням на свої джерела.

За словами двох джерел, Путін з Медведчуком провели закриті переговори. Ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що лідер "Українського вибору" під час поїздки російського президента "точно був в Криму" і останні два роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на півострів.

Відзначається, що на зустрічі йшлося про українську політику, виконання мінських угод та обмін полонених. За словами одного з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п'ятницю, 18 серпня.

У прес-службі Кремля не відповіли на запит журналістів. Помічник Медведчука Олег Бабанін не підтвердив і не спростував інформацію про зустріч.

Як повідомляв "Апостроф", український волонтер Олег Котенко розповів про роль Медведчука в обмін полоненими. Зокрема, він заявив, що в 2014 році Медведчук допоміг тихому обміну полонених російських солдатів, які воювали на Донбасі.