RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У мережі бурхливо обговорюють гучну заяву про підготовку РФ замахів на українських топ-політиків

Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що група терористів ОЗУ "Торпеди" за завданням спецслужб РФ готувала замаху на ряд українських політиків.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Прямий", написав на своїй сторінці в Facebook політтехнолог Тарас Березовець.

За словами Аброськіна, першою метою терористів був глава МВС Арсен Аваков. Замах нібито готувалося за місцем його проживання. Прізвища інших політиків Аброськін розголошувати не став.

Дана заява викликала бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

"Який феєричний маячня! і з кожним днем все феєричніший. Так кожному черкащанину ясно, що це все за такі вуха притягнуто... так можна і до вбивства Кеннеді домовитися. Соромно, товарисч Аваков, ой як соромно", "Клоун як замах на Геращенко, Авакова в який раз, викрадення всяких Гончаренко вони запобігають, а як в Калинівку, так заходь, бери що хочеш, вибухають що хочеш))))", "терористи більшу частину населення записувати у всіх це бажання виникло за роки правління цієї влади", - так звучать коментарі під публікацією.

Також на заяву Аброськіна відреагували і інші користувачі соціальних мереж.

Детальніше про ОЗУ "Торпеди" читайте в матеріалі "Апостроф": "Банда "Торпеди": в Україні розгорається гучний скандал з російським слідом".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика