RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Це ганьба: журналістка, що задала Путіну питання, різко висловилася про прес-конференцію глави Кремля

Російська журналістка Тетяна Фельгенгауер назвала вчорашню прес-конференцію президента РФ Володимира Путіна "ганьбою", через поведінку журналістів.

Про це вона написала на "Ехо Москви".

"Це не прес-конференція через переважну більшість тих, хто акредитувався. Тому що вони прийшли не виконувати свій журналістський обов'язок, а лобіювати, просити, дякувати і підлещуватися. Я не розумію, як можна реготати над дивними жартами і аплодувати відповідям президента. Не розумію, як можна кричати, щоб на тебе звернули увагу, перебиваючи колег, яким дали слово. Не розумію, в кінці кінців, як можна закрикувати і зашикувати саме питання! Мені було безмежно соромно, коли багато в залі стали закрикувати (журналіста "УНІАН" Романа) Цимбалюка. Ну це ж ганьба!", - зазначила Татьяна Фельгенгауер.

Журналістка заявила, що практично всі журналісти, які прийшли на прес-конференцію, прийшли не для того щоб задавати питання.

"Очевидно, що майже нікому не потрібні питання і відповіді. Потрібен лише доступ до Путіна, щоб розповісти про свою проблему і попросити її вирішити. І більше нічого. Журналістикою тут і не пахне", - написала вона.

Нагадаємо, вчора Цимбалюк, задаючи питання Путіну, заявив, що його люди "займаються різаниною населення Донбасу", що розлютило інших "журналістів".

Читайте докладніше про прес-конференцію президента РФ в колонці заступника головного редактора "Апострофа" Ярослава Жаренова Путін збрехав не раз, і не тільки про Україну: кілька важливих моментів з виступу глави Кремля.