RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Могли і пристрелити: в Україні вказали на дивні дії Савченко при підготовці теракту в Києві

Народний депутат Надія Савченко, яку підозрюють у підготовці теракту в центрі Києва, звернулася з пропозицією скоїти злочин до офіцерів, які брали участь в бойових зіткненнях з російськими окупантами.

На даний факт в інтерв'ю "Апострофу" звернув увагу нардеп, військовий експерт Дмитро Тимчук.

"Мене найбільше вразила поведінка наших спецназівців, з якими спілкувалися пані Савченко і пан Рубан з приводу вчинення терористичних актів фактично під управлінням керівництва так званої ДНР.

Подумати тільки! Припертися з такими пропозиціями до людей, які неодноразово бували у бойових сутичках з усією цією російською мерзотою, втратили там друзів... Чесно кажучи, можна було очікувати, що ті ж офіцери просто пристрелили б її на місці. Але, на щастя, витримка все ж таки зробила свою справу, і її не прикінчили, тому що зараз би все було представлене абсолютно по-іншому – великомучениця і так далі. Рубан теж, очевидно, був би канонізований в ранг святого Російської православної церкви", - говорить Тимчук.

Також він відзначає професійну роботу українських спецслужб. В даному контексті експерт нагадав про запобігання діяльності ряду російських ДРГ в Україні - затримання угруповання на Дарниці в 2015 році, зрив сценарію "Бессарабської народної республіки", нейтралізація ДРГ в Харківській області.

"Зараз на рахунку наших правоохоронців дуже багато операцій, гідних занесення в підручники. Я вважаю операцію у справі Рубана і Савченко одним з найсильніших заходів, проведених українськими спецслужбами", - упевнений Тимчук.

Детальніше читайте в повному тексті інтерв'ю на "Апострофі" - На Донбасі склалася цікава ситуація, Росія дала бойовикам жорстку установку - Дмитро Тимчук.