RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

14 квітня

Всі новини

Хлопець виявився крутим: в Росії оцінили ймовірність обміну Сенцова

Президент Росії Володимир Путін може піти на обмін незаконно утримуваного в РФ українського режисера Олега Сенцова.

Про це розповів російський журналіст Орхан Джемаль, повідомляє "Ехо Москви".

Журналіст нагадав, як Путін погодився обміняти українського нардепа Надію Савченко, і допустив, що він може піти і на новий обмін.

"Тобто я можу допустити, що це теоретично можливо. Оскільки Сенцова не здуло, тобто на відміну від абсолютно переважної більшості тих, що оголошують голодування, поголодують днів 10 і - А-а, не допоможе! - кидають. Він голодує вже місяць. це вже неабиякий термін. Загалом, хлопець виявився крутим", - підкреслив він.

"Тим більше, що у нього така дуже хороша, виграшна позиція в цьому плані. Так що якийсь шанс на те, що це пройде, що це трапиться, може бути", - додав Джемаль.

За його словами, якщо Сенцов зможе продовжити голодування до кінця Чемпіонату світу з футболу, який в 2018 році проходить в Росії, то в питанні обміну може з'явитися прогрес.

"До цього часу він голодуватиме, напевно, вже два місяці, 60 днів..., - сказав журналіст. - Не знаю, чи виживе він після цього, не виживе. Але, врешті-решт, між нашими-то державами війна, строго кажучи. Так що це не питання виживання, це питання: переміг, не перемiг".

Як повідомляв "Апостроф", раніше Путін висловився про можливий обмін Сенцова на керівника "РИА Новости Украина" Кирила Вишинського, якого в Україні підозрюють у державній зраді.