RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Порошенко дав перші доручення новому голові Київської ОДА: в пріоритеті рівень життя людей

Головне завдання,яким наразі має займатись новообраний голова Київської ОДА - це захист людей, в тому числі соціальний захист.

Про це зазначив президент Петро Порошенко під час представлення нового голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука.

"Головне завдання, яке я ставлю новому голові ОДА – це захист людей, в тому числі і соціальний захист. Ми маємо бути абсолютно відкритими до проблем людей і не класти проблеми у «довгу шухляду», а вирішувати їх", - підкреслив президент.

Крім того, президент відмітив, що ми не можемо допустити зниження рівня життя людей.

"Є проблеми із субсидіями? Спростіть, нарахуйте, а потім розберетесь. В жодному разі неможна, щоб людині було відмовлено, особливо, коли вона має законне право на це», - підкреслив Порошенко.

Глава держави також наголосив, що це питання кореспондується з енергоефективністю, з підвищенням ефективності використання бюджетних коштів.

Президент особливо підкреслив, що потрібно зробити ще один крок і переходити до монетизації субсидій. За його словами, коли людина заощаджує електроенергію, тепло, пальне, заощаджує газ, то частину цих коштів краще віддати людині.

"Механізм монетизації субсидій має бути негайно розроблений і запроваджений якомога швидше, - зазначив президент. - Уряд має забезпечити відповідну ефективну роботу, щоб кожен мав можливість звернутися і вирішити свою проблему".

Петро Порошенко також додав, що неможна допустити аби "будь-які політикани, пообіцявши, що газ, а раніше це був бензин, цукор, а ще до цього хліб… буде безкоштовним, будемо роздавати".

"Ми цим вже наїлися. Безкоштовний сир – тільки в мишоловці. Або в імперській столиці, в Москві, куди треба було їздити для того, щоб отримувати газ і здавати суверенітет. Ми не допустимо повернення до цих часів", - сказав президент.

Нагадаємо, новообраний голова Київської ОДА Терещук розповів як навести порядок в області

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика