RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

ЗМІ дізналися про поновлення на посаді мера Полтави

Відсторонений мер Полтави Олександр Мамай відновлений на посаді.

Про це свідчить виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕРГР), передають "Українські новини".

Згідно з даними в реєстрі, Мамай знову має право підписувати документи від імені юридичної особи - Полтавської міської ради.

У той же час сам Мамай заявив, що нічого не знає про інформацію у реєстрі.

"Я не знаю про ситуацію з реєстром. Відстоюю свою позицію в передбачений законом спосіб - через суд. Правда на моєму боці і рано чи пізно я доб'юся відновлення справедливості. Місто Полтава буде в безпеці", - зазначив він.

На даний час відкрито кримінальне провадження щодо посадових осіб, яке внесено в ЕРГР за фактом підробки печатки, яку могли використовувати для внесення недостовірних відомостей до реєстрів і з метою розтрати бюджетних коштів міста.

Нагадаємо, 14 вересня ряд опозиційних депутатів Полтавської міськради провели таємне голосування і спробували відсторонити Мамая з посади. Паралельно депутати намагалися призначити помічника народного депутата України від "Блоку Петра Порошенко" Олександра Шамоту на посаду секретаря міськради.

Однак 17 вересня працівники міськради оголосили йому бойкот. Як виявилося, 14 вересня, як і в попередні дати проведення сесій, не було необхідного для прийняття рішення кворуму.