RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Реінтеграція Криму: Кабмін прийняв важливе рішення

Кабінет міністрів схвалив Стратегію інформаційної реінтеграції Автономної Республіки Крим та м.Севастополя, розроблену Міністерством інформаційної політики.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Документ представили чиновникам на засіданні в четвер перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова і радник міністра Юлія Каздобіна.

"Завдання російської пропаганди полягає в тому, щоб переконати аудиторію Криму в тому, що, по-перше, світ проковтнув цю "пігулку", зафіксував цю окупацію, що Україна забула і не бореться Крим. Ухвалення цього документа, особливо на тлі резолюції в рамках організації Об'єднаних Націй - це ключовий меседж людям в Криму, що це неправда, це повністю вбиває ті міфи, які активно мільярдними бюджетами пропагуються російською пропагандою. Я вважаю цей документ надзвичайно важливим", - зазначила Джапарова.

За її словами, Мінінформполітіки провело консультації та обговорення проекту документа з представниками громадських організацій та експертами в області прав людини в Криму, комунікаційній сфері, сфері розробки політики по Кримського півострова, кримськими ЗМІ, вимушено переміщеними особами з Криму.

Участь в обговоренні також брали представники кримськотатарського народу, дипломатичних місій, міжнародних організацій та іноземні журналісти, які працюють в Україні.

"Ми погодили цей проект з Мін'юстом, тому він не потребуватиме додаткового опрацювання", - зазначила перший заступник міністра.

Як повідомляв "Апостроф", 22 грудня Генасамблея ООН прийняла жорстку резолюцію по Криму.