RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Сміттєвий скандал: в БПП назвали заяви Садового неправдивими

Народний депутат фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Олександр Бригинець заявив, що заява Мера Львова Андрія Садового щодо так званої "сміттєвої угоди" є неправдивою.

Про це він повідомив прес-службі фракції.

"Президент не прибиратиме сміття за Садового і після Садового. Є надія, що у вільний від передвиборчої кампанії час, міський голова вирішить застарілі комунальні проблеми свого міста. Прикро, що на ранок після ночі, коли пан Садовий підписав угоду про чесні вибори, він вдався до поширення неправди.

Те ж саме стосується і Анатолія Гриценка. Брехня і фейки руйнують будь-які спроби приватизувати образ особливо чесного. Виходить нещиро і нечесно", – наголосив політик.

Нагадаємо, сьогодні мер Львова Андрій Садовий виступив із своєю заявою щодо блокування будівництва сміттєпереробного заводу.

"Після початку сміттєвої блокади Львова мене запросили на Банкову і запропонували підписати угоду. Суть — я передаю фракцію "Самопоміч" в парламенті під контроль БПП. Натомість Президент обіцяв дати команду припинити блокаду", - написав Садовий на власній сторінці у Facebook.