RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Активісти влаштували вогняний протест фігуранту скандалу навколо Міноборони: відео та фото

Активісти провели акцію під будинком Ігоря Гладковського, сина відстороненого від посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, фігуранта журналістського розслідування про корупцію в Міноборони.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Відзначається, що представники націоналістичних організацій ("Національний корпус", "Національні дружини") розкидали перед воротами будинку в селі Козин Київської області папірці у вигляді грошей і розлили червону фарбу як "символ крові".

Організатори спочатку заявили, що акція "Розкрадаєш оборонку України - відрубаємо руки" буде мирною, але незабаром представники націоналістичних організацій почали застосовувати піротехніку, у вікна будівлі почали жбурляти каміння, а перед входом у двір підпалили штучні гроші, залиті фарбою.

Інформації про постраждалих немає. Поліція склала адмінпротокол про правопорушення. На момент акції ніхто з будівлі, де проходив протест, не вийшов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Гладковський звернувся до Головної військової прокуратури і НАБУ із заявою щодо якнайшвидшої перевірки всіх фактів, викладених у журналістському розслідуванні про розкрадання в оборонній сфері, в яких фігурує його син