RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Соратники Тарути підтримали його рішення знятися з виборів на користь Тимошенко

Партія "Основа" підтримала рішення свого лідера Сергія Тарути підтримати Юлію Тимошенко на виборах президента.

Про це повідомляє виборчий штаб "Основи".

"Наша партія виходила з того, що станом на сьогодні Юлія Тимошенко має найбільші шанси на перемогу серед прогресивних проукраїнських політиків. Але перемога на виборах можлива лише при консолідації всіх здорових політичних сил і створенні потужної альтернативи кандидату-самовисуванцю, що представляє корумповану і злодійкувату владу", – наголошує голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко.

«Справа честі для партії «Основа» – докласти максимальних зусиль до об'єднання всіх прогресивних сил українського суспільства і політикуму. Щоб на президентських і парламентських виборах в 2019 році перемогли порядні і патріотичні професіонали, з високою репутацією та чіткою стратегією повернення миру і розвитку економіки України», – додає голова «Основи».

«Україна не має втратити на президентських та парламентських виборах 2019 року свій останній шанс стати успішною та самодостатньою державою. Настав часоб'єднуватися і перемагати!», – зазначає прес-служба «Основи».

Нагадаємо, 16 березня на спільній прес-конференції лідер партії «Основа» Сергій Тарута вирішив підтримати на президентських виборах31 березня 2019 року кандидата на пост президента України від партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

Крім того, Сергій Тарута та Юлія Тимошенко сьогодні підписали також відповідний Меморандум про взаємодію. Мета такої взаємодії кандидатів у Президенти – "перезавантаження системи управління державою", зазначається в Меморандумі.

Кандидати взяли на себе зобов’язання припинити кровопролиття на Донбасі та об’єднати країну від Сходу до Заходу, підготувати та прийняти нову Народну конституцію України, імплементувати програмні напрацювання, викладені в Новій економічній стратегії України та Доктрині збалансованого розвитку «Україна 2030», реалізувати Новий курс України.

Сергій Тарута та Юлія Тимошенко наголосили, що вони усвідомлюють особисту відповідальність за долю українського народу та розуміють, що успішну країну можна збудувати лише за умов об'єднання зусиль проукраїнських політиків і прогресивного суспільства.