RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

​Хто виграє від помилок Зеленського-президента: названо несподіване прізвище

Необачні кроки Володимира Зеленського як президента будуть грати на руку Юлії Тимошенко, піднімаючи її рейтинг.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів політтехнолог Сергій Гайдай.

"Прикро за Юлію Володимирівну. Знову їй завадили ці 2,5%. Вони не дозволили їй стати президентом, коли вона боролася з Януковичем у 2010 році, а зараз трапилося те ж саме. Але я особисто вважаю, що Юлія Володимирівна Тимошенко - це і є єдиний переможець", - переконаний Гайдай.

За його словами, Тимошенко все одно програла б Зеленському, а так вона може спокійно готуватися до парламентських виборів.

"Перед нею все одно пряма дорога в парламент. Всі свої плани вона може реалізувати, поборовшись за місце у Верховній Раді. Більш того, вона ще може наростити свій рейтинг. Вона має свої залізні 15% (за підсумками першого туру виборів Тимошенко посіла третє місце , отримавши 13,40% голосів, - "Апостроф"), а може розраховувати і на всі 20%. І для парламентської партії це переможний відсоток", - вважає політтехнолог.

Як переконаний Гайдай, Зеленський на якого покладені великі надії, почне робити помилки і розчаровувати. Тоді Тимошенко стане більш популярною.

"Зеленському потрібно буде будувати нову партію, але поки є тільки його бренд з високим рейтингом, який буде падати природним чином, тому що це завжди буває після обрання президента. Потім все буде залежати від його дій. Можливо, він буде діяти ефективно, можливо, немає. Але на цьому тлі найсильнішим гравцем все одно залишається Тимошенко. Всіх, кого можна втратити, вона вже втратила. Сьогодні її шлях визначений. На прес-конференції (інтерв'ю записане 2 квітня, - "Апостроф") вона вже сказала, що йде в парламент, почавши таким про разом свою кампанію", - підсумував експерт.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Розрив мінімум удвічі - Сергій Гайдай про другий тур виборів президента.