RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Головний рабин України розповів про досягнення Порошенко і перевагу Зеленського

Головний рабин Києва та України і члена виконавчого комітету Всесвітнього єврейського конгресу Яків дов Блайх заявив, що в наш час дуже складно керувати країною.

Про це повідомляє видання Realist.

Так, він відповів на питання журналістів, що б побажав новообраному главі держави Володимиру Зеленському.

"Мудрості. Йому потрібно дуже багато допомоги від Всевишнього. Для людського розуму і людської сили дуже важко правити країною в нинішній непростий час. Хоча я дуже хочу похвалити Петра Порошенка за ту роботу, яку він зробив по відновленню країни в такий складний і неможливий період, коли країна була за межею. Національний банк був у жалюгідному стані, в казначействі вже не було грошей, економіки не було, армії не було. Порошенко зміг це все відновити. У нього була непогана команда, яка багато відновила. І хоча економічна ситуація може бути краще, я думаю що за ці 5 років Порошенко дуже багато зробив", - розповів рабин.

Також Яків дов Блайх зазначив, що в чомусь Зеленському буде простіше, так як він йде за Порошенко, який доклав зусиль.

"З іншого боку, йому буде дуже складно. Очікування від Володимира Зеленського дуже високі і неймовірні, щоб він міг задовольнити всіх. Йому доведеться дуже багато працювати і отримувати хороші поради від професіоналів. Всі говорять, що він не досвідчений. Але це може бути як недоліком, так і великою перевагою. Я сподіваюся, що Бог дасть йому сили і розум вести країну по шляху розвитку", - заявив рабин України.

Як повідомляв "Апостроф", український олігарх Ігор Коломойський висловив свою думку про проблеми України.