RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Хмарко моя: Зеленський дивно відреагував на запитання про візит до Канади

Президент України Володимир Зеленський дивно відреагував на запитання одного з користувачів мережі, що він робив у Канаді 4 липня, якщо його офіційний візит тривав з 1 по 3 липня.

Відповідь він оприлюднив під своїм постом на сторінці в Facebook.

Так, у коментарях до посту Зеленського про візит у Канаду, де, зокрема, були оприлюднені фото біля Ніагарського водоспаду, Петро Ільницький написав: "А де ж ти, сонечко, було 4-й день? Чи не в тій же Канаді, відпочиваючи за наш рахунок від цілого місяця президентства?".

Зеленський на це відповів так: "А я, хмаринко ти моя, був у Києві, на роботі, викладають піарники іноді пізніше, ластівко моя, уважна".

Варто зазначити, що відповідь Зеленського у мережі назвали некоректною як для глави держави і продовжили ставити вже інші запитання.

Нагадаємо, запитання про те, скільки президент України був у Канаді, в мережі виникло після того, як 4 липня на сторінці глави Офісу президента Андрія Богдана з'явилося фото, на якому сам Богдан, президент і перша леді позують на тлі Ніагарського водоспаду.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський у Канаді сфотографувався з співробітницею поліції з прізвищем Зелена.

Крім того, в прес-службі президента Володимира Зеленського допустили помилку, назвавши столицею Канади - Торонто.