RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Відомий дисидент вказав на "кримінальну" рису Зеленського

Президент України Володимир Зеленський родом із "кримінальної" частини України - Кривого Рогу, а це значить, що він не дасть "управляти собою".

Таку думку висловив в інтерв'ю "Апострофу" радянський дисидент, голова Асоціації єврейських громадських організацій та громад України Йосип Зісельс.

За словами експерта, нинішній президент непередбачуваний не лише для Росії та її лідера, він також незрозумілий навіть для тих, кому його президентство раніше було вигідним.

"Я не думаю, що Путін так вже вибирає - передбачуваний, чи не передбачуваний. Йому Зеленський незрозумілий, як і всім іншим. Я думаю, що навіть для Коломойського Зеленський не зовсім зрозумілий, хоча є досить близькою йому людиною. Зеленський - хлопець із Кривого Рогу, і це багато про що говорить. Донбас - це гірничодобувна промисловість, шахти. Я думаю, що це найбільш кримінальний район України. Дуже багато проблем. У всьому світі такі райони - це райони деградації. У нас він був досить економічно сильним регіоном за радянських і на початку пострадянського радянської час. Я ось двічі сидів у в'язниці і в таборах, і бачив дуже багатьох донецьких і криворізьких хлопців - вони зухвалі. Це означає, що у них є готовність до бунту", - переконаний експерт.

Зісельс також зазначив, що Зеленський може змінити ситуацію в Україні на краще, якщо його не зупинять до цього.

"Ось на що можна розраховувати: що Зеленський, як криворізький хлопець, збунтується проти тих, хто хоче ним керувати. Це невелика надія на те, що ситуація виправиться з часом, але ця ймовірність необов'язково буде реалізована. Але якщо збунтується... тоді незрозуміло, що з ним зроблять ті, хто на нього розраховував. З Порошенко видно, що зробили - його просто прибрали від влади", - зазначив експерт.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський скоро збунтується проти тих, хто хоче ним керувати - Йосип Зісельс.