RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Забули" про найважливіше: в мережі вказали на цікаву деталь в прес-марафоні Зеленського

Відомий лікар-педіатр Євген Комаровський розповів, про що важливе забули запитати президента Володимира Зеленського під час прес-марафону в четвер, 10 жовтня.

Про це він написав у пості на своїй сторінці в Facebook.

"Так ось. Я зараз перерахую слова, яких не було ні в одному питанні. НІ В ОДНОМУ. Отже: лікар, учитель, дитина, спорт, школа, інвалідність, хворий, аптека, ліки, біль, лікарня, трансплантація, медицина, театр, музика, мистецтво, книга, хоспіс, реабілітація, пенсіонер ..." - зазначив доктор.

Він додав, що слово "діти" прозвучало лише в контексті особистості самого Зеленського, що стосується рекордної тривалості прес-марафону.

"Слова "діти" і "сім'я" прозвучали лише в такому контексті: "... ви спілкувалися з журналістами і сказали, що поспішайте до дітей. Чи усвідомлюєте ви, ким є: хорошим сім'янином або президентом великої країни, на якому лежить величезна відповідальність?"- уточнив він.

Комаровський висловив побоювання, вказавши на "діагноз" української журналістики, і попереживав про те, "щоб не заразили президента".

У мережі підтримали невдоволення Комаровського.

Детальніше про те, як президент з журналістами спілкувався в Kyiv Food Market, читайте в матеріалі "Апострофа": Марафон Зеленського: уколи, бургери і рекорди.