RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Трамп осоромився запискою про Україну на важливій зустрічі: цікаві подробиці і фото

Під час спілкування президента США Дональда Трампа з журналістами в Білому домі в середу, 20 листопада, в об'єктив камер потрапив текст його записів, де був згаданий президент України Володимир Зеленський.

Фото було опубліковане в соцмережах і відразу стало приводом для глузувань.

"Я нічого не хочу. Я нічого не хочу. Не хочу ніякого quid pro quo. Скажіть Зеленському вчинити правильно. Це останнє слово президента США", - написано великим почерком в його записах перед виступом.

Трамп двічі з помилкою написав прізвище українського президента: Zellinsky. Але американців більше розсмішив сам текст записки, який тут же почали пародіювати.

"Кожен хлопець в коледжі, з яким я намагалася визначити статус наших "відносин" [говорив: "Я нічого не хочу. Я нічого не хочу"]", - написала одна з коментаторів.

Для жартів використовували також кадр з фільму "Восьма миля", в якому герой Емінема записував тексти пісень в блокнот.

Жартівники також припустили, як міг народиться текст цієї пам'ятки.

"Помічник Трампа: "Скажіть їм, що ви нічого не хочете". Трамп: "Я чогось хочу?". Помічник: "Ні, ви нічого не хочете. Скажіть їм, що нічого не хочете". Трамп: "Почекай, що я повинен сказати?". Помічник: "Скажіть: я нічого не хочу". Трамп: "Я нічого ... ще раз, як там?". Помічник: "Нічого , давайте я запишу це для вас ... Сер".

У мережі також пропонують покласти цей текст на музику в різноманітних жанрах - від репу до панку.

"Я нічого не хочу. Я нічого не хочу. Не хочу ніякого quid pro quo. Гаразд, варто визнати - це непоганий початок для пісні в жанрі мамбл-реп".

"Тут потрібен гітарний риф. Нехай Америка знову панкує! Я нічого не хочу. Не хочу quid pro quo. Я нічого не хочу. Хоча мені потрібна послуга. Байден повинен піти. А ну-ка, ходи правильно. Адже я просто хочу бути королем ".

Як повідомляв "Апостроф", в соціальних мережах опублікували передвиборний ролик глави Білого дому Дональда Трампа, який в 2020 році хоче балотуватися в президенти США вдруге.