RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Підсумкова прес-конференція Зеленського і Путіна на Нормандському саміті: повне відео

У Парижі відбулася підсумкова прес-конференція світових лідерів на Нормандському саміті.

На запитання журналістів відповідали президент України Володимир Зеленський, російський президент Володимир Путін, глава Франції Еммануель Макрон і Канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Початок було заплановано на 19:45, однак час кілька разів переносили. У результаті, підсумки переговорів були озвучені близько першої години ночі.

Раніше стали відомі перші результати саміту в "нормандському форматі". Світові лідери говорили про розведення сил на Донбасі, газ, обмін полоненими, Мінські угоди та багато іншого.

Детальніше про переговори в Парижі і про головні виклики для України, читайте в матеріалі "Апострофа": Ні капітуляції: чого ми чекаємо від Зеленського в Парижі .

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерт попередив, що президент РФ Володимир Путін на переговорах у Парижі буде намагатися підіграти президентові України Володимиру Зеленському та так створить небезпечну ілюзію компромісу.

Крім того, раніше президент України Володимир Зеленський став героєм конфузу під час зустрічі "нормандської четвірки" , коли намагався сісти на місце президента Росії Володимира Путіна.