RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Карантин на дорогах: коли в Україні почне ходити громадський транспорт

24 квітня Кабінет міністрів України озвучив п'ять етапів виходу країни з карантину. Вже з третього етапу в Україні будуть зніматися обмеження щодо руху громадського транспорту.

Більшість країн ще чекає пік пандемії: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

На третьому етапі відновиться робота метро, але тільки для спецперевозок. Також будуть дозволені міжміські пасажирські перевезення в межах області. Він вступить в силу після того, як кількість тих, хто одужав, вдвічі перевищить кількість нових випадків

На четвертому етапі метро запрацює повністю. Також буде повністю відновлено роботу всього наземного транспорту. Даний етап вступить в силу в разі, якщо протягом 10 днів кількість нових випадків зараження не перевищує 5 на область.

На п'ятому етапі в Україні будуть зняті всі інші обмеження щодо пересування транспорту. Винятки можуть скласти випадки, встановлені органами місцевого самоврядування. Даний етап вступить в силу тоді, коли в Україні будуть фіксувати поодинокі випадки зараження.

Як повідомляв "Апостроф", почати реалізацію плану збираються 11 травня, однак тільки в тому випадку, якщо епідеміологічна ситуація в країні буде дозволяти це зробити.