RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

"Це технології і горе": Добкін зробив скандальну заяву про українську націю

Екс-нардеп Михайло Добкін заявив, що не бачить української нації і назвав два Майдани в Україні "технологіями, злом і горем".

Про це він сказав в інтерв'ю Дмитру Гордону, текстову версію якого опублікував "Гордон".

Журналіст запитав Добкіна, чим став для України Майдан 2013-2014 років, "бідою або проривом".

"Два Майдани - це технології, це зло, це горе. Це те, що нас відкинуло на багато років назад. Коли намагаються прикрити якимись фразами типу "демократія", "свобода", "народження нації"... Ніяка нація не народилася. Я не бачу нації сьогодні. Не ображайся. От не бачу. Це все штучні наративи, які нам намагаються прищепити. яЯне бачу "гідності", я не бачу гідності у людей", - відповів він.

Добкін додав, що на його думку, активні учасники Революції гідності зараз бояться зізнатися собі, що вони були не праві і "йшли у течії". На що Гордон зауважив, що був тоді одним з перших, хто вийшов на Майдан, і його ніхто не готував і не платив за це.

"Діма, ви творчі особистості, у вас своя історія. Я не беру журналістів, акторів, я не беру художників. Ви живете в якійсь своїй парадигмі. У вас свої ідеали. Ці ідеали не реалізовані в жодній країні світу. Але в одній країні світу ці ідеали можуть бути оцінені, а в іншій - не оцінені ", - сказав на це Добкін.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Добкін зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова на користь чинного мера Геннадія Кернеса.