RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

​"Слуги народу" отримали бюлетені для голосування за виключення Дубинського: подробиці і фото

Депутатам "Слуги народу" видають бюлетені з питанням про виключення з фракції Олександра Дубинського через введення США персональних санкцій проти нього.

Про це повідомляє видання "Страна" з посиланням на власні джерела.

В іменних бюлетенях написане питання: "За чи проти виключення (народного депутата з цієї фракції) Олександра Дубинського". За результатами опитування буде прийнято рішення, яке оголосять на засіданні фракції в понеділок, 1 лютого.

"Курирують процес керівники депутатських груп. Таку методику керівництво фракції застосувало після численних звинувачень в маніпуляціях і збурень через голосування в мобільному додатку, в якому багато хто взагалі не голосував", - розповів співрозмовник.

За його словами, опитування не анонімне, але прізвища знатиме керівництво. Сам Дубинський не дізнаєтьмя хто голосував "за", а хто "проти".

"Хоча не дуже зрозуміло як перевірити достовірність підрахунку. Припускаю, що на засіданні фракції вимагатимуть повторити голосування, щоб усім було видно хто голосував", - повідомив співрозмовник.

Дубинський прокоментував видачу бюлетенів в своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат зі "Слуги народу" Олександр Дубинський, який потрапив в скандал через санкції США, вже давно своїми діями викликає невдоволення президента України Володимира Зеленського і повинен бути виключений з фракції, кажуть політики.