RU  UA

Це холостий вистріл: Москаль розповів, що не так із санкціями проти Медведчука

Санкції проти народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко нічого не дадуть.

Про це в ефірі програми "Все по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV заявив відомий український політик, екс-глава Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль.

"Всі ж хочуть, щоб було, як у коментарях: вивести на площу, повісити, розстріляти, все у нього забрати, з дружини шубу зняти. Таке сьогодні суспільство, воно хоче націоналізації. Справа в тому, що ще місяць пройде, і всі побачать, що ці санкції (проти Медведчука) - це холостий постріл. Вони абсолютно нічого не дадуть", - зазначив він.

Москаль додав, що літаки Медведчука ще до введення санкцій опинилися в Білорусі, а потім у Швейцарії, а трубопровід, на який наклали арешт, ніколи не був власністю України.

"Скажіть, що зробили особисто Медведчуку? Як він ходив до Верховної Ради, так і ходить. Три закриті телеканали в інтернеті зараз набирають по 180-200 тис. переглядів за тиждень, а раніше не більше двох тисяч. Нещодавно було опитування, що краще: інтернет або телебачення. 51% сказали, що сьогодні краще дивитися в інтернеті. З цих санкцій кіно немає і не буде", - підсумував політик.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Наші політики думають, що всі проблеми в Україні вирішать ворожки і астрологи, але Ванги і Вольфа Мессінга на горизонті немає - Геннадій Москаль.