RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Зеленського прокоментували повідомлення про російські війська на кордоні України

Прессекретар президента України Сергій Никифоров заявив, що немає жодних підтверджень в Офісу президента, що РФ стягує свої військові сили до кордонів з Україною.

Про це він повідомив телеканалу "Дім".

За словами Никифорова, Міноборони не зафіксували жодних скупчень військової техніки біля кордонів з Україною. Головнокомандувач Збройних сил України теж нічого не говорив про це на селекторній нараді глави держави.

"Залишається відкритим питання, навіщо американські ЗМІ поширюють таку інформацію, чи правдива вона. Але Офіс президента на даний момент не має жодної підтверджуючої інформації" , - зазначив прес-секретар президента.

Нагадаємо, 31 жовтня The Washington Post опублікував статтю про загрозливе збільшення кількості російських військ поблизу українських кордонів. Наголошувалося, що США та Європі стурбувалися цим фактом.

Також 1 листопада з'явилися нові супутникові фото, на яких видно, що Росія концентрує війська на кордоні з Україною. Знімки показали скупчення бронетанкових частин, танків та самохідної артилерії разом із наземними військами.

Раніше ми писали, що в Міноборони вважають, що до зими біля кордону сконцентрують ще більший військовий контингент.