RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Бої під Києвом та обстріли Харкова: актуальна карта вторгнення Росії в Україну на 1 березня

З 24 лютого країна-терорист Росія продовжує свої марні намагання вторгнутись та захопити територію незалежної та суверенної України. Вже шосту добу українські захисники обороняють нашу землю від путлерівських орків.

Актуальну карту вторгнень станом на 15:00 1 березня опублікували в NewsMap.pl.

Окупанти наступають з південної сторони, з Донбасу, Білгородської та Курської областей країни-агресора РФ та зі сторони Білорусі.

Карта вторгнень, 1 березняФото: NewsMap.pl

Активні бої точаться у Київській, Сумській, Чернігівській, Харківській, Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.

На Донеччині ворожі сили не мають успіху в захопленні українського міста Маріуполь. Також мету виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей путлерівські орки не досягнули.

На Таврійському напрямку ворог наявними силами вийшов на рубіж в районах населених пунктів Скадовськ, Гола Пристань, Херсон, Нова Каховка. Після перегрупування продовжує наступ у напрямку Миколаєва.

Окрім цього, кремлівські окупанти продовжують утримувати в оточенні українські міста Суми, Лебедин та Охтирка, вороги здійснюють перегрупування з метою продовження наступу в напрямку Києва.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що країна-вигнанець Росія отримає чергові економічні санкції. До Європейського парламенту внесено проект резолюції, яка класифікує Росію як "державу-вигнанець" через вторгнення в Україну.